Ακυρώσεις & Επιστροφές

1. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε παραγγελία που δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε με γραπτό αίτημα σας (μπορεί να προηγηθεί τηλεφώνημα για πιο άμεσα, αλλά θα ληφθεί μόνο υπόψη μόνο το γραπτό αίτημα). Αν έχετε ήδη εξοφλήσει τη παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται απευθείας στη κάρτα σας ή στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας αναφέρετε επίσης εγγράφως.

2. Αν αγοράσετε ένα προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορείτε να επιλέξετε να περιμένετε τη παραλαβή του ή να σας γίνει επιστροφή της πληρωμής. Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από το αίτημα σας.

3. Επιστροφές προϊόντων. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάτι που αγοράσατε, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς φθορές και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί, όπως και να συνοδεύεται με την απόδειξη πληρωμής του. Η ευθύνη και το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς και γίνεται στη παρακάτω διεύθυνση : Έαρος 5, τ.κ. 153 42, Αγ. Παρασκευή, Αθήνα. * επιστροφές με τα ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές

4. Επιστροφή πληρωμής. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά στη κάρτα σας. Η εντολή της επιστροφής προς τη τράπεζα γίνεται άμεσα αλλά το πότε θα φανούν τα χρήματα διαθέσιμα στο λογαριασμό σας εξαρτάται από την διαδικασία της τράπεζας σας. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που επιστρέψετε στην παραπάνω διεύθυνση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

5. Ελαττωματικό προϊόν. Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, αναλαμβάνουμε να σας το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα. Θα πρέπει όμως να προηγηθεί γραπτό αίτημα σας μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος καθώς και επιβεβαίωση από τη πλευρά του Aliptirion Holistic Therapy Center για το πρόβλημα που θα αναφέρετε. Εφόσον δεν διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν που επιστρέφετε, χρεώνεστε το κόστος της επιστροφής. Στις περιπτώσεις που λόγω έλλειψης ή κατάργησης του προϊόντος δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές.