Η Ιστορία μας

       H αρχαία Ελλάδα και η ιστορία της χώρα μας, δεν θα μπορούσε παρά να μας εμπνεύσει. Είναι γνωστό ότι οι αρχαίοι έλληνες επινόησαν τις αθλοπαιδίες τις οποίες και ανήγαγαν σε αγωνίσματα. Ήταν πολύ σημαντικό η σωματική υγεία να συμβαδίζει με τη πνευματική υγεία.

     Οι νέοι γυμνάζονταν γυμνοί (εξ ου και τα γυμνάσια) αλείφοντας πριν το σώμα τους με λάδι (βιταμίνη Ε) και άμμο. Ο αλείπτης ήταν ένα από τα τρία πρόσωπα που συνέβαλαν στη προγύμναση και προετοιμασία των αθλητών. Πριν από κάθε αγώνα, ο αλείπτης άλειφε με λάδι τον αθλητή και του έκανε μαλάξεις στο σώμα για να είναι οι μύες ελαστικοί. Το ίδιο επαναλαμβανόταν μετά την προπόνηση / αγώνα για να χαλαρώσει αυτή τη φορά τους μύες. Γρήγορα όμως η λέξη αλείπτης ταυτίστηκε με αυτή του προπονητή, αυτού που ενθαρρύνει αλλά και του δασκάλου σύμφωνα με αρχαία κείμενα.

     Όλο αυτό το ιδεώδες που πρεσβεύουμε και εμείς οι ίδιοι, είναι στόχος μας να γίνει καθημερινότητα και για τους θεραπευόμενους μας και να τους βοηθήσουμε να αγαπήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, τον εαυτό τους, το σώμα τους, την υγεία και το πνεύμα τους. Τα προϊόντα και τα βοηθήματα που προσφέρουμε έρχονται να συμπληρώσουν αυτή τη προσπάθεια.