ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Οι συνεργάτες που προσφέρουν υπηρεσίες στο χώρο μας ενστερνίζονται την ίδια φιλοσοφία για το ευ ζην με εμάς και φυσικά είναι κορυφαίοι στην ειδικότητα τους.Οι θεραπευτές μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι πάνω στις θεραπείες μας και έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών θεμάτων που μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε και την πολυπόθητη χαλάρωση.

Η διαιτολόγος μας ειδικευμένη στη τεχνολογία τροφίμων αλλά και στο κομμάτι της διαιτολογίας και διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, έχει εντρυφήσει ακόμα και στη χορτοφαγική διατροφή. Παρόλα αυτά το διατροφικά προγράμματα προσαρμόζονται πάντα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επίτευξη στόχου.

Η γυμνάστρια μας με πολυετή εμπειρία στον αθλητισμό, στη γυμναστική αλλά και στο personal training, είναι εδώ για να σας βοηθήσει, να σας συμβουλεύσει, να σας γυμνάσει έτσι ώστε να νιώσετε την μοναδική ευεξία της εκγύμνασης.

Για ότι άλλο χρειαστείτε, η έμπειρη ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών του aliptirion.gr θα είναι εδώ για να συνομιλήσετε μαζί τους τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή απευθείας στον χώρο μας.